maanantai 11. huhtikuuta 2016

Ei oo riemulla rajaa kun on villi ja vapaa


Tänään olikin vuorossa irtohypytys päivä hepoilla. Itse en ole vielä näitä heppoja päässyt hypyttään , mutta päästiin vihdoin tekemään sekin. Täytyy sanoo , että loppujen lopuksi molemmat hyppäsi hyvin etenkin Ponnysta olin todella positiivisesti yllättynyt on sen vaan niin hieno heppa!

Meillä oli kaksi estettä kentällä. Ensin laitettiin ne puomeiksi ja alun jälkeen nostettiin noin 50cm.  Kumpaakaan ei tarvinnut patistaa eteenpäin vaan molemmat selkeästi nautti vapaudestaan.
ja täytyy tähän väliin mainita sää, joka oli ihanan lämmin ja aurinko paistoi! Itse olin varustautunut vähän kylmempää säähän joten oli vähän kuuma, mutta parempi näin päin.

Nautin kyllä varmaan yhtä paljon kuin hevoset tästä, niitä on vaan niin ihana katsoa kun ne temmeltää kentällä. Hypytettiin Ponnya ensin ja siinä välissä Söpis kerkesikin jo ottamaan tirsat ja se myös söi samalla kun makoili. Mutta olihan Söpis aika söpö.


Ratsastin Söpiksellä alku käynnit pelkällä riimulla ja riimunnarulla. Ja kyllä  tasapaino oli ensin vähän hukassa , mutta onneksi se sieltä lopulta löytyi jaSöpis kuunteli todella hyvin!
Lentävä lihapulla :D


Söpis näyttää ihan ponilta!
Tästä tuli nyt enemmän kuva postaus , mutta kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa joten jätän niiden tehtäväksi kertoa fiilikset tuosta päivästä! Mutta sen voin sanoa hauskaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti