maanantai 1. tammikuuta 2018

Epäonnen vuosi 2017


Voisin sanoa, että vuosi 2017 toi paljon en voi kuitenkaan sanoa, että kaikki olisi aina ollut niin positiivista. Vuosi 2017 oli itselleni sairastelun vuosi, josta viimeisimpänä voisin mainita syyn ,jonka takia blogikin oli hiljaiselolla. Nimittäin mulla tulehtui umpisuoli ja siitä sitten leikkaukseen, kolme päivää osastolla ja vielä kahden viikon sairasloma. Tästä kaikesta jälleen kuitenkin selvittiin ja nyt voidaankin jatkaa vuoteen 2018 paljon tarmokkaammin.Myös hevospuolella koettiin muutoksia, sillä lopetin lämpösten vuokraamiseen ja elämääni astui uusi karvakorva Veikko. Veikon kanssa ei paljon keretty vielä tänä vuonna tekemään osittain huonojen kelien ja oman sairastelun takia. Ensivuonna yritetäänkin tehdä mahdollisimman paljon erilaisia juttuja yhdessä.

Vuoteen 2017 mahtui siis paljon hevostelua, tallin vaihdos, 2 leikkausta, kolme nukutuskertaa ja paljon sitkeyttä. Opin paljon myös itsestäni tänä vuonna. Oli myös ensimmäinen kokonainen vuosi ,kun rinnallani oli ihminen jota rakastan koko sydämmestäni. Vuodessa oli siis huonojen asioiden lisäksi myös hyviä asioita, silti olen helpottunut että vuosi vaihtuu ja voidaan aloittaa puhtaalta pöydältä ja toivoa ensi vuodesta valoisampaa. Ensivuodelta odotan paljon, että päästään Veikon kanssa tekemään yhdessä asioita, toivon myös vähemmän lääkärillä ramppaamista ja muutenkin terveempää elämää. Ensivuonna minusta tulee myös ylioppilas.


Kirjoitan erikseen vielä mun ja Veikon tavoitteet vuodelle 2018, joten en sen koommin niistä tässä postauksessa puhu. Haluan kuitenkin tämän tekstin myötä kiittää kaikkia osallisia tästä vuodesta ja toivottaa oikein hyvää uutta vuotta 2018!

Kuvat on otettu pitkin tätä vuotta, joten nauttikaamme niistä vielä kerran.

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti sun vuodesta 2018 tulee ainakin vähän parempi kuin edellinen oli! Tää oli oikein mielenkiintoista lukea! Hyvää uutta vuotta sinne! :)
  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan että tämä vuosi on parempi Ja samoin sinne! :)

   Poista