torstai 18. tammikuuta 2018

Meidän tavoitteet vuodelle 2018


uusi vuosi on startannut, ja onkin aika kertoa meidän tavoitteista tälle vuodelle. Ollaan nyt Veikon kanssa tehty töitä noin reilu kaksi kuukautta. Pikku hiljaa alkaa löytymään oikeita nappuloita, joilla Veikkoa ratsastaa ja ravissa olen alkanut saamaan Veikon kulkemaan ilman, että pää on kokoajan pilvissä. Veikko on vasta siis viisi vuotias, joten ei siltä vielä paljon luonnollisesti voi pyytääkään.


Ennen kuin Veikko tuli nykyiselle omistajalleen se toimi lähinnä maastossa vaellus heppana. Oli siis oikeasti kulkenut maastossa possujunassa yhdessä kavereitten kanssa. Joten tietyt asiat on ollut sille vaikeita tajuta, kuten miksi kaveri lähtee tallista ilman Veikkoa. Onneksi kuitenkin Veikko on nyt alkanut tajuta, että niitä töitä tehdään myös yksin. Tämän vuoden aikana olisi siis kiva saada Veikolle enemmän rohkeutta ja uskonkin tämän asian helpottuvan, kun Veikko kasvaa ns "aikuiseksi" onhan se vielä ajoittain aika lapsi, vaikkakin todella fiksu sellainen.
Tämän lisäksi meillä on jonkin verran ollut vaikeuksia laukan nostossa kentällä, mikä on ihan ymmärrettävää. Olenhan ennen veikkoa kaksi vuotta ratsastanut lämminverisillä ex-ravureilla jotka toimii täysin eritavalla kuin Veikko. Lisäksi Veikko on vasta viisi vuotias, eikä sillä ennen kentällä ole oikein mentykään. Meidän on pitänyt jo mennäkin tunneille, mutta joko olen itse sairastellut tai sitten Veikko on tiputtanut kenkänsä. Jos tänä vuonna paremmalla onnella.

Ollaankin nyt ratsastettu enemmän pelolla, siellä pääsee myös kohottamaan kivasti kuntoa hangen ansiosta. Joten ehdottomasti yksi tavoitteista on nostaa Veikon kuntoa erilaisilla reeneillä ja itsellä onkin jo hinkua päästä tekemään kaikenlaista Veikon kanssa, varsinkin kun lähiaikoina on tapahtumassa jotain josta olen todella innoissani, mutta siitä enemmän sitten myöhemmin kun kaikki selviää!


Mitään ihmeempiä tavoitteita ei meillä Veikon kanssa tälle vuodelle ole, kuin saada yhteistyö paremmin pelaamaan ja Veikon kuntoo nousemaan. Samalla toki kehittää yhdessä molempien taitoja ja katsoa mihin meillä voisi rahkeet riittää, mutta sen näyttää oikeastaan vaan tulevaisuus. En voisikaan olla yhtään tyytyväisempi tilanteeseen, sillä olen kyllä todella kiintynyt Veikkoon, se on maailmanparas kaveri! Toivon mukaan saan myös tänä vuonna paljon postailtua meijän arjesta tänne bloginkin puolelle, vielä ei mitään erikoista ole suunniteltu, mutta eiköhän jotain erikoispostauksia ja videoitakin tänä vuonna tänne blogiinkin saada. Ehdottaa saa jos jotain tulee mieleen!

                              NÄHÄÄN SEURAAVASSA POSTAUKSESSA!  T. VEIKKO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti