torstai 20. lokakuuta 2016

mitä meille kuuluu?

Nyt on kulunut jo tovi viimeisimmästä postauksesta ja olenkin teille anteeksi pyynnön velkaa! Tästä lähtien lupaan parantaa tapani! :) Mutta kun blogi on on ollut hiljaiseni niin se tarkoittaa sitä, että elämässäni on tapahtunut sitäkin enemmän asioita, nyt kuitenkin kaikki alkaa palailemaan normaaliin joten blogistakin tulee taas astetta aktiivisempi.

Tosiaan tän postauksen aiheena oli se mitä meille kuuluu joten eiköhän mennä aiheeseen ja kerrota kuulumiset. Hepoille kuuluu hyvää ja ollaankin päästy kehittymään varsinkin Söpiksen kanssa. Ollaan tehty paljon kouluharjoituksia, puomeja menty ja tietysti käyty maastossa ratsain , että kärryillä. Suunniteltiinkin talvea jo sen verran, että koitetaan ainakin hiihtoratsastusta koska viime vuonna se jäi tekemättä. Siitä tulee ehdottomasti sitten tännekin jotain materiaalia!

Olen myös nyt innostunut tekemään videoita ja kuvasinkin videopostauksen ja heti kun saan sen Youtubeen linkitän sen tännekin. Kanavani nimi on siis ihan tylsästi Roosa Koivu. Myös jos haluatte enemmän seurata elämääni niin kannattaa käydä seuraamassa mun tiliä instagramissa ja se löytyy nimellä meidanmatkassa_.  Toiveita video ja postaus ideoista saa ihmeessä laittaa tonne alas jos haluaa!  Varsinkin video ideoita oisi kiva kuulla!

Nyt en enää mitään ihmeempiä tähän postaukseen enää keksi, halusin vaan siis tulla kertomaan, että hengissä ollaan ;) ja aktivoidun nyt kirjoittamaan blogia vähintään kerran viikossa. Mutta loppuun voisin laittaa kuvia mitä en ole jostain syystä täällä vielä julkaissut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti