sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Meidän ekat kisat!


Pää lyö tällä hetkellä tyhjää, syy tähän on se että sain kuulla tiistaina surullisia uutisia, jotka liittyvät
omaan henkilökohtaiseen elämääni. Ei siis mitenkään hevosiin niille kuuluu oikein hyvää! Tapahtumasta huolimatta ajattelin ,että koitan nyt kumminkin jotain teille kirjoitella. Sillä oltiin tiistaina myös koulukisoissa, ensimmäisissä sellaisissa. Kuvat saa luvan pelastaa tän postauksen!
Maailman hienoin tamma!
Verkka oli siis maneesissa.

Edellisenä päivänä olin pessyt kamat ja pakannut suurimman osan niistä. Kisapäivänä hain Ponnyn
aijemmin laitsalta ja pesin sen , koska se oli ihan pölyssä. Sen jälkeen se pääsi tarhaan fleece loimen
kanssa. Loimi ihan vaan sen takia ettei se menis heti piehtaroimaan. Lähdettiin kisoihin ja kuskille
vielä iso kiitos ,että lähdit kuskaan meitä.  Kisapaikalla oltiin ajoissa joten Ponny sai vielä olla hetken
heppa-autossa . Mä kisasin Ponnyn kanssa raviluokan, koska se oli ainakin semmonen varma. Omistaja meni ihan kokeiluksi sitten c-merkin.

Meijän rata meni itseasiassa hyvin, ainakin hevosen osalta. Ponny käyttäytyi todella hienosti ja oli rohkea ja kuulolla kokoajan. Itse ratsastin vähän huonot tiet ja koska jännitin niin seisoin jalkkareilla
liikaa. Luokassa oli siis vain kolme osallistujaa, joten kaikki palkittiin. Mutta oltiin järjestyksessä
kolmansia. Olen silti todella ylpeä meidän suoritukseen koska nää oli Ponnyn ekat kisat, ja kaiken lisäksi Ponny vielä vuosi sitten teki ravilähtöjä , joten täytyy kyllä olla todella ylpeä tähän hevoseen. Eikä mun mielestä Ponnya voi verrata ratsastuskoulun poneihin joille tuo on arkea ,Ponny kuitenkin vasta vuoden tehnyt ratsun hommia.  Mutta omalla ratsastuksella voi tietysti aina parantaa suoristusta ja niin alankin työstämään omia virheitäni. Seuraavat kisat onkin jo heinäkuussa! Ja noi kisat oli siis
kouluharjoitukset. 

Ja tätä on vielä pakko hehkuttaa heppa ,joka vielä vuosi sitten teki ravilähtöjä tuli c-merkin radassa neljänneksi. Ratsukoita oli siis viisi. Oon niin ylpee, toi heppa on kyllä pelkkää kultaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti