maanantai 18. heinäkuuta 2016

" Talli palaa pakko vaihtaa" Heppaleiri 2016


Onpas blogi ollut taas pitkään hiljainen. En ala syitä sen enempää tänne availemaan, mutta ajattelin kertoa teille mun tämän kesän heppaleiristä. Ja täytyy kyllä mainita ,että oli kerrassaan onnistunut viikko! Olin tällä kertaa leirillä eri talilla , joka sijaitsi Mouhijärvellä.


Irlannincop Kira

Päästiin leirillä tekemään laidasta laitaan asioita. Meillä oli ihan tavallisia koulutunteja, käytiin myös maastossa josta tykkäsin erityisen paljon ,vaikka olinkin ainoa jolla oli poni pysyttiin ihan hyvin muiden matkassa laukka pätkilläkin. Menin tällä samaisella ponilla myös estetunnin ja leirikisat. Tällä kertaa kaikki meni hyvin ja en lentänyt selästä! Sijoituin ensimmäiseksi ja toiseksi! Unohdin mainita, että olihan meillä ihan leikkituntikin ja sen menin Irlannicop tammalla. Siitä hevosesta taisi muodostua leirin aikana se lemppari! Olihan se meidän hoitoheppa leirin aikana

Tuntien lisäksi ohjelmassa oli paljon kaiken laista muuta kivaa. Irtohypytettiin paria hevosta ja juoksutettiin myös. Meillä oli myös kuvasuunnistusta, leirikaste ja notski-ilta. Sekä tietysti aivan mahtavat ruuat, niitä ei voi koskaan ylistää liikaa! Täytyy kyllä sanoa, että tuli ehdottomasti rankan
alku kesän jälkeen ehdottomasti tarpeen tuo viikko! Meillä oli oikein huisi porukka. Mutta taisi tämä olla mun viimeinen kesäleiri. Alan kuitenkin olemaan aika vanha tuohon, kun yleensä ohjelma kuitenkin suunnitellaan nuoremmille. Saas nähdä jos ensi kesää löytyy jotain kivaa ehkä voisin lähteä vaikka avustajaksi. Mutta suosittelen leirejä lämpimästi kaikille. Leirillä nimittäin oppii ja kokee kaikkea hyödyllistä ja kivaa!


Trankehner Luke
Wels poni Lady


Kuvia ei ole nyt kauheasti kun ei ollut kauheasti aikaa kuvailla. Sen unohdin vielä mainita, että
tallilla oli myös pässejä, kanoja ja lampaita joita saimme rapsutella ja syötellä. Haluan vielä kiittää kaikkia leiriin osallistuneita oikein ihanasta ja hauskasta leiriviikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti