lauantai 2. joulukuuta 2017

Veikon kuulumisia

Ollaan Veikon kanssa nyt reilu kuukausi kuljettu yhteistä taivalta ja täytyy sanoa, että olen kyllä aivan rakastunut tähän hevoseen. Olen aina ollut tietyllä tavalla Suomenhevosihmisiä, koska ne ovat perusvarmoja hyviä hevosia. Jotenkin myös lämpösten jälkeen olen huomannut ,kuinka Suomenhevoset sopivatkin enemmän omaan tyyliini. Olenkin hyvin iloinen siitä, että löysin Veikon.


Olen kyllä huomannut, että nuoren kanssa on taas omat haasteensa. Jotenkin oli jo lämpösten kanssa tottunut siihen, että hevonen seisoo ja sen voi ilman ongelmia varustaa. Veikon kanssa se onkin sitten ihan toinen juttu. Veikko on vielä varsin sählä ennen ratsastusta koska se haluisi jo mennä, mutta ratsastuksen jälkeen kun suurimmat virrat on purettu se on jo ihan eri heppa. Mua se ei suuremmin haittaa ja olenkin jo tottunut siihen, että Veikko sähläilee omiaan. Hienosti se kuitenkin kuuntelee kun sitä kieltää ja antaa laittaa varusteet ihan moiteetta. Muita tällaisia puolia en Veikosta olekkaan huomannut. Ratsastaessa ollaan menty meidän kykyjen mukaan. Kerran ollaan käyty Kalle Nykäsen valmennuksessa ,josta oli itselleni todella suuri hyöty ja opin  paljon enemmän miten Veikkoa kuuluu ratsastaa koska se tosiaan on vasta 5-vuotias ja aika osaamaton näissä hommissa.

Ravissa ollaan Veikon kanssa saatu jo rennompaa ja vähän tahdikkaampaa menoa, mutta laukkaa en oikein itse tahdo saada muuta kun pari askelta. Ollaan kuitenkin Veikon kanssa menossa tunneille, ,että saisin sitten apua tähän asiaan ja muutenkin alettaisiin kehittymään kunnolla. Huomenna on taas Veikko päivä ja saan suurella todennäköisyydellä myös kuvaajan tallille mukaan, joten saadaan sitten tänne bloginkin puolelle uutta materiaalia.

Ainiin tärkein meinasi unohtua. Veikko tosiaan muutti perjantaina Haapaniemen tilalle. Tässä isona plussana on se, että nyt on vain vartin matka tallille! Kuvat on valitettavasti vanhoja koska en ole saanut kuvaajaa, mutta onneksi huomenna taas saadaan uusia kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti